Laden…

OP ZOEK NAAR EEN VERKEERSSCHOOL?

Voor auto, aanhangwagen, motor, bromfiets of theorie lessen bent u bij ons aan het juiste adres!
Schijf je in!

Auto

Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Wij helpen je graag hiermee verder!

Voor je rijopleiding kun je kiezen uit losse rijlessen of een compleet pakket. Een rijles duurt 50 minuten, maar om meer kwaliteit uit je lessen te halen adviseren wij om de lessen in blokken van een anderhalve rijles van 75 minuten of twee rijlessen van 100 minuten te volgen.

Je kunt kiezen om één keer per week te lessen, maar omdat wij ook maatwerk bieden kun je ook meerdere keren per week lessen om zo in een korte tijd je rijbewijs te halen. Hiervoor maak je samen met je vaste rijinstructeur een plan van aanpak.

Voordat je je praktijkexamen gaat doen, moet je in het bezit zijn van je theorie. Bij ons kun je ook je theoriecursus volgen.

TussenTijdseToets

Nadat 75% van je rijopleiding erop zit, kun je bij het CBR een tussentijdse toets (TTT) afleggen. Dit verloopt in principe op dezelfde wijze als het praktijkexamen. Om de tussentijdse toets te kunnen afleggen, moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat die je moet kunnen aantonen voor de aanvang van de tussentijdse toets. Ook dient er een geldige legitimatie te worden aangetoond.

In principe worden tijdens de tussentijdse toets alle onderdelen op examenniveau onder de loep genomen. Jouw instructeur rijdt met je mee. Tijdens deze tussentijdse toets kun je een vrijstelling krijgen voor de bijzondere manoeuvres voor tijdens het praktijkexamen. De rijlessen die je dan na de tussentijdse toets nog moet volgen kun je dus gebruiken om jouw inzicht en rijvaardigheid te verhogen naar het examenniveau. Het voordeel van zo’n tussentijdse toets is dus erg groot. Je hebt een examinator al eens ontmoet en je weet hoe een praktijkexamen afgenomen wordt en waar je nog aan moet werken voor het praktijkexamen.

De tussentijdse toets is dus niet verplicht maar wel sterk aan te raden omdat je met een tussentijdse toets jouw slaagkans enorm vergroot!

In de praktijk blijkt dat de slaagkans door een tussentijdse toets toeneemt.